lunes, 31 de octubre de 2016

Bowling i Bray, i preparatius per Halloween

Happy Halloween! 

Ha arribat el dia que els irlandesos fa tant de temps que esperaven! En les nostres visites a les escoles la setmana passada ja vàrem poder veure les decoracions que tenien. I el divendres vam poder veure algunes de les nostres nenes disfressades. Ens vàrem emportar un bon xoc al obrir les portes de les aules i trobar-nos a tothom disfressat –professors inclosos!-.

El dissabte, després de la classe d'anglès, va manar a la bolera de Bray, un poble de mar molt maco, que està molt aprop de Dublín. Ens vam dividir en tres grups i vam jugar-hi poc més d'una hora. Ens ho vam passar d'allò més bé! Algunes de les nenes són unes expertes. Vam riure moltíssim. La Laura va ser la que més punts va fer: 90!! 

L'equip de la Nina, la Blanca Crespo, la Maria Piqué, la Iodia i la Marta Hernández. 

L'Aina, la Carlota, la Martina, la Núria Badal i la Núria Gubert, juntes al mateix equip.

La Laura, la Rosa, l'Anna, la Sofia i la monitora Blanca van jugar al mateix euip.

En acabar, vàrem anar a jugar al Laset Tag. També ens vam dividir en dos grups, Green Team i Red Team. En quant es van apagar els llums, només se sentien crits, rialles i moltes corregudes. Va guanyar el red team per tan sols un punt de diferència. Després vàrem anar a peu fins al mar. 

Com que el dissabte era sant Narcís, patró de Girona, les monitores vàrem sorprendre no només les gironines, sinó a totes, i els hi vam portar panellets que havíem fet el dia abans. Van volar! Després dels panellets, moltes es van comprar una crepe de xocolata que feien en un xiringuito a la platja. Va ser una bona celebració de sant Narcís i de Tot Sants

Aquesta setmana no hi ha escola, perquè és mid term, i anirem d'excursió dos dies. Demà anirem a Kilkenny, i farem un concurs fotogràfic per equips. Serà una activitat especial perquè ELS PARES SERAN EL JURAT

Hi haurà tres categories:
a.    Historical background
b.    King Kong effect
c.    Most scary photo

El dimarts al vespre les nenes ens enviaran les fotografies que decideixin presentar a cada categoria. Les penjarem al blog el dissabte dia 5, i els pares ens haureu d'enviar el vostre vot de cada categoria per correu electrònic (a glopez@la-vall.org)! Les guanyadores es diran el dissabte dia 12 de novembre.

Així doncs, pares, estigueu atents al blog el proper cap de setmana. Us deixem aquí abaix algunes fotografies de l'activitat de dissabte passat i de Halloween. 

Fins aviat!



























La Martina, la Sandra i l'Aina, el divendres al seu col·legi, St Olaf's.

La Martina, disfressada i amb el seu dibuix

La Núria Badal, el divendres


El dibuix que va fer l'Anna Bachs

Decoració de la porta de la classe de la Maria Palmés, al St. Mary's Senior National School, a Blessington

Decoració de la classe de la Maria Palmés, al St. Mary's Senior National School, a Blessington
  
Dibuix de la Maria Palmés

El poema que va haver de fer la Maria Palmés

Preparant els panellets, el divendres per la tarda




No hay comentarios:

Publicar un comentario