lunes, 17 de octubre de 2016

Segon dissabte: visita al City Center


Benvolguts pares, 


comença la tercera setmana a Irlanda. Tal com ens va dir la Guille, aquests darrers dies han passat més ràpids. Sembla que portem molt de temps, aquí, i el què al principi ens sorprenia, a poc a poc comença a ser ordinari. Aquest dissabte passat ha sigut un dia mogut i intens. Ens va trobar totes a Rosemont, col·legi de secundària de nenes, per fer classes d'anglès. No podem oblidar que, a finals de novembre, tindrem un examen de tot el que hem après. En acabar, vam menjar-nos el lunch i vam pujar a l'autobús, direcció Dublín City Center. Mentre feien classe, va caure el gran diluvi universal. Però quan vam marxar, el sol brillava amb força. Com diuen aquí: "si o t'agrada el temps no et preocupis, que en cinc minuts tornarà a canviar". 

Dinant a Rosemont

Vam començar la ruta a la Christ Church, construïda pels vikings. És una de les dues esglésies més antigues de Dublín, juntament amb Sant Patricks, i les dues són protestants. Va continuar fins al Dublín Castle, on no vam poder entrar perquè estava tancat. Tampoc a l'ajuntament, perquè hi havia u casament. Això sí, totes les nenes es van posar en fila a esperar a la núvia i li van fer fotos quan va arribar. Semblaven un grup de paparazzis....! Després vam baixar cap al Temple Bar, un barri molt típic de Dublín amb molts llocs per menjar i on s'hi fa moltíssima vida social. Quan vam aconseguir tallar el trànsit de vianants, ens vam fer una foto amb el pub que dóna nom a aquest barri. També vam parar al Food Market de Temple Bar, on vam poder comprar-nos un crepe de xocolata i més d'una va sortir amb bigotis marrons. 


Vam entrebesar el riu Liffey pel Ha'penny Bridge, i vam veure (de lluny) l'icònic Spire de O'Connell Street. Allà se'ns va posar a ploure, i vam haver de córrer una miqueta fins a arribar al Trinity College. Aquest centre forma part de la universitat de Dublín, la més antiga d'Irlanda. El campus té residències d'estudiants, biblioteques, oratori, classes... i també guarda el famós Book of Kells, una bíblia de l'any 800 realitzada per monjos, que es caracteritza per les seves il·lustracions i miniatures, i els seus colors vius. Vam poder veure'n reproduccions a la botiga del Trinity. 


Després vàrem enfilar Grafton Street, un carrer ple de botigues de records, on vam poder comparar preus de souvenirs i regals. El bus ens va recollir al parc de St Stephen's Green i ens va tornar a portar a Rosemont, on les nostres famílies ens van venir a recollir. 


Com podeu llegir, un dissabte molt entretingut. Ja hem decidit quins regals us portarem, estem més que instal·lades i els dies comencen a passar ràpid! En res arriba Halloween i el Mid Term. 


Fins la setmana que ve!Christ Church 

Christ Church

Dublin Castle

A l'ajuntament, arriba la núvia

Comprant la creppe

Amb les creppes al Food Market de Temple Bar

Al Temple Bar

O'Connel Street

Trinity College

Ha'penny Bridge


No hay comentarios:

Publicar un comentario