lunes, 14 de noviembre de 2016

Tornada a la rutina i mini-golf al DunDrum


Bona tarda, pares!

Després d'una setmana de mid-term, el dilluns vam tornar a la rutina. La tornada al cole es va fer una mica pesada, després de tants dies de festa, però de seguida vam agafar el ritme i el dissabte va arribar volant.

Aquesta setmana vam fer classe d'anglès a Rockbrook, que és un cole més petit. Els scrapbooks ja van prenent forma i les nenes estan treballant de valent el seu final project. També estan acabant els llibres de lectura. Cada vegada queda menys per l'examen!

Després de dinar, vam anar fins al centre comercial de DunDrum, que ja està decorat de Nadal. A la planta d'adalt de tot hi ha un mini-golf, que consta de dos recorreguts: el maya i l'azteca. Les nenes van fer equips de tres i van haver de completar els dos circuits. La guanyadora absoluta va ser la Maria Palmés, amb 104 punts. Enhorabona!

En acabar el mini-golf, vam cantar el "moltes felicitats" a la Idoia, que el dilluns havia fet 12 anys, i va bufar les espelmes en uns cupcakes que va repartir entre totes. Un cop berenades, encara ens sobrava temps, i vam poder fer una volta pel centre comercial i veure totes les botigues decorades de Nadal, fins que va arribar l'hora de marxar.

A l'autobús, vam repartir els premis del concurs fotogràfic de Kilkenny del que vosaltres, pares, vau ser el jurat, juntament amb les tutores i una persona de Rockbrook. Us deixem més avall les fotografies guanyadores i els noms de les components dels grups. Enhorabona a totes!

Comencem la setenta setmana! Els dies passen volant. Mentrestant, seguim gaudint de Dublín i del fret irlandés. See you next week!!


























FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC

HISTORICAL BACKGROUND- GRUP 3
Marta Hernández, Nina Conesa i Carlota Coll



KING KONG EFFECT - GRUP 5
Rosa Geli, Núria Gubert i Sofia de la Horra



MOST SCARY PHOTO - GRUP 1
Laura Junqué, Blanca Crespo i Aina Torbisco



No hay comentarios:

Publicar un comentario