lunes, 24 de octubre de 2016

Dissabte al National Aquatic Centre


Benvolgudes famílies,

sense ni notar-ho, hem entrat a quarta setmana de la nostra estança a Irlanda. El dissabte es van compartir molts comentaris de "et pots creure que ja hagin passat tants dies?" i "a mi aquesta setmana m'ha passat super ràpid". Com cada dissabte, ens vam trobar a les 10 del matí al col·legi de secundària Rosemont, on les nenes fan classe d'anglès. Aquesta setmana ja han començat a treballar en l'scrapbook i en el projecte final que hauran d'entregar. Les que encara no ho havien fet, van triar el llibre de lectura que han de llegir-se per l'examen final. Matilda, Harry Potter, Diary of a wimpy kid... són alguns dels que les nenes s'estan llegint. 


Un cop acabada la classe, vam menjar-nos el lunch a hall de l'escola i a continuació vam pujar a l'autobús, que aquesta setmana ens va portar a un parc aquàtic. De seguida que vàrem arribar, una socorrista ens va explicar les normes de seguretat i comportament del Nationa Aquatic Centre: és un lloc gros, amb tres tobogans diferents, molt alts i amb moltes voltes; una piscina d'onades; un espai per practicar surf i un "riu" en el que et deixaves portar pel corrent. Després de deixar-ho tot a les taquilles, que van costar de tancar, es van posar totes el gorro, el banyador i cap a la piscina. En ser una piscina, no vàrem poder fer fotos de l'interior ni de les nenes en banyador, però si una a l'entrada del Aquatic Centre. Les nenes van gaudir al màxim les casi dues hores que van estar en remull. En sortir, encara varen tenir temps de comprar-se alguna cosa a la cafeteria, des d'una xocolata calenta a un entrepà de bacon i formatge. Tornada a Rosemont, recollida de les families, i un altre dissabte que ha passat volant.

Aquesta setmana moltes de les escoles celebren Halloween, i els alumnes van disfressats. Aquests darrers dies ja es poden veure moltes cases i edificis decorats. Les nenes faran fotos de les seves cases i dels seus coles i en la propera entrada les podreu veure. A més, algunes d'elles s'hauran de disfressar per anar a cole. També us n'ensenyarem fotos.


I amb això, iniciem la quarta setmana a Dublín. El temps comença a volar....! Fins a la propera entrada!
No hay comentarios:

Publicar un comentario